Ce reprezintă Kitul?

Un număr generos de instrumente muzicale, în cea mai mare parte, din categoria percuții, special alese și selectate pentru a vă oferi posibilitatea organizării unor ore de muzică ALTFEL : interactive, stimulante, hands-on.
Kit-ul de muzică și mișcare poate fi personalizat în funcție de conținutul orei dumneavoastră de muzică și puteți alege să utilizați tot kit-ul sau doar o parte din el, dat fiind numarul mare de instrumente pe care le conține.

Un număr mare de materiale și obiecte pentru stimularea mișcarii, a organizării, a expresiei corporale în legătură cu muzica.

Kit-ul poate fi folosit în grădinițe, școli, gimnazii, licee și este disponibil în mod egal pentru studenții din cadrul UNMB – pentru orele de practică pedagogică.

Cum se rezervă?

Pentru rezervare, vă rugăm să completați formularul pe care îl accesați prin butonul Rezervă. Veți fi contactat în scurt timp de un membru al echipei Cultură prin muzică pentru a stabili împreună detaliile referitoare la continutul personalizat al kit-ului.
Kit-ul se poate rezerva pentru o durată de maxim 2 săptămâni consecutive. Pentru preluarea lui, există varinta ridicării personale sau a livrării prin curier (contra cost).
Înainte de a finaliza formularul, vă rugăm să citiți cu atenție condițiile și termenii în care rezervarea poate avea loc. În linii mari, trebuie să activați ca și cadru didactic, să aveți ca materie de predare obligatorie muzica și să plătiți un abonament anual.

Noi am investit pentru dumneavoastră. Iar acum, cu ajutorul și implicarea dumneavoastră, menținem și dezvoltăm ceea ce am început. Abonamentul ne ajută să putem întreține și completa kit-ul de muzică și mișcare și să îl putem face accesibil cât mai multor cadre didactice.

Lucrăm pentru o educație muzicală durabilă !