Sunteți interesați de pedagogiile muzicale de tip activ?
Ati dori sa organizați pentru cadrele didactice din orașul dumneavoastră o formare profesională cu un profesor specialist certificat internațional?

Pentru a putea evalua posibilitatea de a organiza această formare atât de utilă și care va schimba percepția dumneavoastră despre pedagogia muzicală, vă rugăm să ne răspundeți la câteva întrebări.

• Când ați dori să organizați evenimentul/seminarul în localitatea dumneavoastră?
• Care este publicul pentru care ați dori să îl organizați? Cui i se adresează?
• Care sunt conditiile financiare ale acestui eveniment? Există finanțare prevazută pentru el sau îl gândiți ca eveniment auto-finanțat (cu taxă de participare)?
• Care sunt condițiile logistice? (pentru aceste ateliere de educație muzicală de tip activ, care implică multă mișcare și desfășurare în spațiu, este necesară o sala mare, de minim 70 m2, fără elemente structurale sau decorative care să o segmenteze. În majoritatea cazurilor, prezența pianului acustic este, de asemenea, obligatorie).

În funcție de răspunsurile dumneavoastră, putem evalua posibilitatea organizării unui seminar/workshop în domeniul pedagogiei muzicale active. Aceste formări se adresează în primul rând cadrelor didactice, muzicienilor, terapeuților.

Vă mulțumim și așteptăm să ne scrieți la adresa de email info@culturaprinmuzica.ro.

Echipa Cultură prin Muzică