Dragi profesioniști,

Recent, am anunțat că din 10 iulie începe programul Certificatul Dalcroze în România (CDR) 2021-2022.

Din cauza situației sanitare încă incerte și a implementării unor măsuri sanitare despre care încă așteptăm mai multe detalii, suntem obligați să regândim derularea programului CDR pentru sesiunea 2021-2022.

În acord cu echipa profesorală CDR din Elveția, vă propunem să derulăm acest program pe etape independente care însă, împreună, vor conduce, pentru cei doritori, la examinare și la obținerea diplomei Certificatul Dalcroze recunoscută de Institutul Jaques-Dalcroze Geneva, Elveția și de toate structurile Dalcroze din lume. Această etapizare permite o mai mare flexibilitate la nivel de organizare și o mai mare siguranță privitor la finanțarea programului.

Fiecare etapă se va finaliza cu o diplomă de participare care va atesta prezența în procent de 90% la cursuri și care, cumulativ, va da dreptul apoi participanților să se înscrie la examenele finale si la obținerea diplomei Certificatul Dalcroze.

Puteți alege participarea punctuală la o etapă sau mai multe din cadrul CDR sau participarea la toate etapele și finalizarea programului CDR cu examinare și obținerea diplomei Certificatul Dalcroze.

Astfel, prima etapă este Cursul intensiv Dalcroze din perioada 10-15 iulie 2021. Vă propunem să vă înscrieți la această primă etapă care se va finaliza cu o diplomă de participare. Costul acestei etape este de 1500 Ron si poate fi plătită în maxim două tranșe.

Apoi, pe parcursul lunii august, vom putea anunța și condițiile de participare la cursurile de we programate în cadrul programului CDR începând cu we 25-26 septembrie 2021.

Sumele plătite etapizat nu vor depăși suma globală anunțată pentru totalitatea cursurilor din cadrul CDR, respectiv suma de 2000 de euro. În plus, în condițiile în care lucrăm la constituirea unui fond de burse CDR, este posibil să putem finanța parțial acest program și astfel taxa globală sa scadă pe parcurs.

Ne cerem scuze pentru această modificare a programului din cauza unor circumstanțe foarte speciale, vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare și vă așteptăm la Cursul intensiv Dalcroze.

Informații suplimentare prin telefon la 0730123857 și prin email la adresa office@dalcroze.ro.

Echipa Certificatul Dalcroze România